Despre noi

Despre noi

Iris Titan SHOPPING CENTER, inaugurat in anul 2008 este unul din cele mai importante centre comerciale din estul capitalei. Situat in inima cartierului Titan, pe Bdul 1 Decembrie 1918, Iris Titan SHOPPING CENTER este destinatia de shopping unde iti bifezi toata lista de cumparaturi, intr-un mod simplu si eficient.

Ancorat de nume importante din retailul alimentar si non-alimentar, precum Auchan, C&A, Deichmann, Domo, Sprider Stores si adidas, Iris Titan SHOPPING CENTER gazduieste peste 25 de magazine. Lista completa de magazine poate fi accesata aici.

Iris Titan SHOPPING CENTER este primul centru comercial din Bucuresti care si-a schimbat infatisarea si a adaptat mixul de chiriasi pentru a fi mai aproape de dorintele clientilor. In urma lucrarilor de renovare, centrul comercial are un nou design interior si exterior, punand un mai mare accent pe accesibilitate si confort, pentru o experienta placuta de shopping.

Intre facilitatile disponibile la Iris Titan SHOPPING CENTER regasim peste 2.000 de locuri de parcare in interior si exterior, precum si o linie de transport dedicata si gratuita pentru vizitatori.

Renovarea parcarii exterioare

Din 2010 Iris Titan are o noua parcare exterioara, semnalizata corespunzator si modernizata, pentru ca vizitele sa fie de fiecare data o placere.

Parcare subterana reconditionata

In 2011 parcarea subterana a fost adaptata noilor tehnologii, in urma inlocuirii lampilor de iluminat si a revopsirii in intregime, pentru cresterea sigurantei si crearea unui spatiu mai primitor.